Венедіктова повідомила нові деталі про смерть депутата Полякова

Венедіктова повідомила нові деталі про смерть депутата Полякова

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що розтин померлого депутата Антона Полякова відбудеться у найближчі години.

Як передає Укрінформ, про це Венедіктова написала у Фейсбуці.

«Уночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. «Швидка» не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому», - ідеться у повідомленні.

За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

Читайте також: Генпрокурор переконана, що замах на Шефіра – не постановка

«Причини смерті будуть встановлюватися під час розтину, який відбудеться вже в найближчі години», - наголосила Венедіктова.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування доручене слідчим СУ ГУ Нацполіції в Києві. Автомобіль оглянутий та вилучений, водія допитують слідчі.

Венедіктова висловила співчуття близьким Антона Полякова і запевнила, «що ми швидко і об’єктивно знайдемо істину».

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-