Генпрокурор переконана, що замах на Шефіра – не постановка

Генпрокурор переконана, що замах на Шефіра – не постановка

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова переконана, що замах на життя першого помічника Президента Сергія Шефіра не є постановкою.

Про це вона сказала на брифінгу в медіацентрі "Слуги народу" в готелі Rixos-Prykarpattya у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "СН", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я для себе це питання вирішила відразу, і для мене це було питання номер один, коли я почула про це (обстріл автомобіля Шефіра – ред.) 22 вересня. Я прибула подивитися на машину, подивилася на водія, якого на той момент ще "швидка" не відвезла. У мене не було жодного сумніву, коли я це побачила, що це не постановка", – сказала Генпрокурор.

Вона підкреслила, що її освіта, здобута в Харківському університеті внутрішніх справ, а також рівень обізнаності щод оперативно-криміналістичних експертиз дає змогу робити висновки стосовно відповідних справ.

Читайте також: Поліція ще не знайшла зброю, з якої стріляли в авто Шефіра — МВС

"Це не постановка, це було зрозуміло ще 22 вересня", – заявила Венедіктова.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області 22 вересня обстріляли автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій був поранений.

За інформацією МВС, в автомобіль загалом влучило 18 куль.

За фактом обстрілу автомобіля першого помічника Президента було відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-