Смерть Полякова: у поліції озвучили перші результати розтину тіла

Смерть Полякова: у поліції озвучили перші результати розтину тіла

Укрінформ
Медична історія померлого народного депутата Антона Полякова під час розслідування кримінального провадження буде перевірена на предмет наявності у нього хронічних хвороб, які могли б бути небезпечними для життя.

Про це на брифінгу повідомив глава поліції Києва Іван Вигівський, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми це зараз, серед іншого, перевіряємо - скарги на хвороби, (проходження курсів - ред.) лікування тощо. Це встановлюється", - сказав Вигівський.

Він додав, що поліція також перевіряє, чи було відомо Полякову про ймовірну наявність у нього хронічної і небезпечної для життя хвороби.

Читайте також: У поліції розповіли про останні години життя депутата Полякова

Глава поліції Києва також прокоментував інформацію ЗМІ про те, що на шиї Полякова виявлено ушкодження. "Коли зробили розтин тіла, то, за інформацією експерта, є такі (ушкодження - ред.) на шиї, але це може бути пов'язано з тим, що (ці ушкодження могли з'явитися - ред.), коли його діставали з машини", - заявив Вигівський.

За його словами, на тілі Полякова були просто почервоніння, серйозних тілесних ушкоджень не виявлено. "Взагалі на ньому тілесних ушкоджень не було на момент виявлення", - уточнив начальник поліції Києва.

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва вночі 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі виявили мертвим народного депутата Антона Полякова.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть».

Читайте також: Поліція розглядає дві версії смерті Полякова

Речниця Київської міської прокуратури у коментарі Укрінформу повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Тривають слідчі дії.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Член депутатської групи "Партія "За майбутнє", голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-