У поліції розповіли про останні години життя депутата Полякова

У поліції розповіли про останні години життя депутата Полякова

Укрінформ
Про останні години життя померлого нардепа Антона Полякова розповів очільник столичної поліції Іван Вигівський.

Про це він розповів під час пресконференції у п’ятницю, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Вигівського, перед смертю з нардепом був його знайомий Руслан Джамбулатов.

“Знайомий запропонував нашому загиблому поїхати до співмешканки, однак у зв’язку з побутовими проблемами — сваркою зі своєю співмешканкою, він не захотів їхати, і вони близько півтори години їздили по різних місцях. Після цього знайомому набридло спілкування із загиблим, і він запропонував йому на таксі добратися додому”, - повідомив очільник столичної поліції.

Читайте також: Венедіктова повідомила нові деталі про смерть депутата Полякова

Далі, як розповів Вигівський, Поляков пересів до таксі. Згодом автомобіль таксі порушив правила дорожнього руху — перетнув подвійну дорожню розмітку, і його зупинили патрульні поліцейські. Під час перевірки документів у таксиста вони побачили на задньому сидінні Полякова у напівлежачому стані.

“Поліцейські запитали, що з ним. Таксист повідомив, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, і йому стало зле. Перевіривши стан нашого загиблого, поліцейські побачили, що йому необхідна медична допомога. У зв’язку з цим одразу викликали карету медичної допомоги і самостійно намагалися надати йому допомогу. По прибуттю медиків було проведено відповідні заходи, однак потерпілий помер”, - зазначив керівник столичної поліції.

Читайте також: Поліція розглядає дві версії смерті Полякова

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

За фактом смерті Антона Полякова поліція порушила справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «природна смерть». Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-