Слідство у справі Полякова розглядає три версії – речник МВС

Слідство у справі Полякова розглядає три версії – речник МВС

Укрінформ
Слідство у справі щодо загибелі народного депутата Антона Полякова розглядає 3 версії, і версія про природну смерть не є пріоритетною.

Про це у коментарі журналістам заявив директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передає кореспондент Укрінформу.

"Наразі є версія, що його отруїли, тобто що Поляков не знав про те, що він вживає (метадон - ред.), але вжив. Є також версія, що знав і вжив (метадон - ред.) самостійно - з власної доброї волі. І є версія, але вона після виявлення певних хімічних речовин в організмі, безумовно, не є пріоритетною, що це так раптово природна смерть трапилася", - сказав Шевченко.

Читайте також: МВС встановила всіх осіб, з якими Поляков контактував у ніч смерті

Він додав, що оскільки експерти не дали остаточної відповіді щодо впливу виявленого метадону на сам факт смерті, то версія про природну смерть поки що залишається.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Речник МВС Артем Шевченко заявив, що в організмі депутата виявлено метадон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-