МВС встановила всіх осіб, з якими Поляков контактував у ніч смерті

МВС встановила всіх осіб, з якими Поляков контактував у ніч смерті

Укрінформ
У справі щодо загибелі народного депутата Антона Полякова таксист, який його підвозив, змінив свідчення, які спочатку надавав поліцейським.

Про це у коментарі журналістам повідомив директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передає кореспондент Укрінформу.

"У нас є встановлений свідок, і він дав свідчення... Ті свідчення, які він зараз дає уже офіційно, під протокол, відрізняються від тих повідомлень, які він робив одразу, під час спілкування на місці з поліцейськими, які намагалися реанімувати (Полякова - ред.)", - заявив Шевченко.

Читайте також: Основна версія смерті Полякова може з’явитися за тиждень – МВС

За його словами, таксист спочатку сказав, що пасажира підібрав випадково. Насправді ж він певний час їхав за машиною з Поляковим, який їздив по Києву з іншим свідком.

Речник МВС зазначив, що вже встановлено всіх осіб, з якими Поляков перебував і контактував у вечір і ніч смерті.

"З ним (таксистом - ред.) наразі правоохоронці проводять різні слідчі дії, щоб повністю встановити місце, роль і щирість кожного з трьох свідків, окрім потерпілого. Бо є ще третя особа, яка також перебувала з ним (Поляковим - ред.) у компанії", - сказав Шевченко.

Читайте також: Депутати Разумков і Батенко мають сумнів щодо природної смерті Полякова

Він наголосив, що поки що у цій справі підозр нікому не повідомлено.

"Якщо слідство вважатиме у сукупності (доказів - ред.), що можна виходити на якусь підозру комусь, то поліція Києва повідомить про це дуже швидко", - заявив Шевченко.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

Речниця Київської міської прокуратури повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Читайте також: Експерти виявили в організмі Полякова метадон - речник МВС

Речник МВС Артем Шевченко повідомив, що в організмі депутата виявлено метадон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-