Експерти виявили в організмі Полякова метадон - речник МВС

Експерти виявили в організмі Полякова метадон - речник МВС

Укрінформ
В організмі Антона Полякова експерти виявили  метадон, слідство розглядає дві версії смерті народного депутата.

Про це на телеканалі "Україна 24" розповів речник МВС Артем Шевченко, передає Укрінформ.

"Ще не дійшли ніяких висновків, розслідування триває, підозри ще нікому не висунуті. З нових даних єдине, що можна сказати, - що судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон", - сказав Шевченко.

Як зазначається, за його словами, коли саме метадон потрапив в організм, і як це могло безпосередньо вплинути на смерть потерпілого, "буде встановлюватися після глибоких досліджень".

Читайте також: У поліції кажуть, що Поляков на момент смерті був напідпитку

Шевченко також нагадав, що розглядаються дві версії смерті депутата. "Версії дві - або був злочинний характер смерті, або ні. Або він сам вжив препарат, який, можливо, став причиною смерті, або його отруїли. Іншого не може бути", - підсумував речник МВС.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

Читайте також: Смерть Полякова: у поліції озвучили перші результати розтину тіла

Речниця Київської міської прокуратури повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Очолював підкомітет з питань дотримання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-