У поліції кажуть, що Поляков на момент смерті був напідпитку

У поліції кажуть, що Поляков на момент смерті був напідпитку

Укрінформ
Народний депутат Антон Поляков напередодні смерті побував в одному із розважальних закладів Києва разом зі своїм знайомим і там вживав алкоголь.

Про це на брифінгу повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми розуміємо на цей момент, що загиблий у вечірній час вживав алкогольні напої в одному з розважальних закладів Києва зі своїм знайомим, після чого вони сіли у машину цієї особи і поїхали по Києву", - сказав посадовець.

За його словами, супутник Полякова запропонував підвезти його до місця мешкання, але через сварку зі співмешканкою депутат не захотів їхати додому, і близько півтори години вони їздили містом.

"Після цього знайомому, скажімо так, набридло спілкування з загиблим, і він запропонував йому на таксі добратися додому. Він (Поляков - ред.) пересів на таксі, і коли автомобіль рухався по Києву, то порушив ПДР, його зупинили патрульні поліцейські, які, перевіряючи документи у таксиста, побачили на задньому сидінні загиблого, який був у напівлежачому положенні", - сказав Вигівський.

Читайте також: У поліції розповіли про останні години життя депутата Полякова

За його словами, поліцейські запитали у таксиста, що з пасажиром, і той відповів, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння, йому стало зле.

Перевіривши стан Полякова, правоохоронці побачили, що він потребує меддопомоги, і відразу викликали "швидку", при цьому намагаючись надати йому допомогу. Кли приїхала "швидка", Полякову провели відповідні реанімаційні заходи за допомогою дефібрилятора, але чоловік помер.

Начальник київської поліції поінформував, що у крові Полякова виявлено близько 1 проміле алкоголю. Правоохоронці також встановили, що його товариш не вживав алкоголю і був тверезим.

Читайте також: Поліція розглядає дві версії смерті Полякова

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва вночі 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі виявили мертвим народного депутата Антона Полякова.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть».

Речниця Київської міської прокуратури у коментарі Укрінформу повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Тривають слідчі дії.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Член депутатської групи "Партія "За майбутнє", голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-