Основна версія смерті Полякова може з’явитися за тиждень – МВС

Основна версія смерті Полякова може з’явитися за тиждень – МВС

Укрінформ
У справі щодо загибелі народного депутата Антона Полякова призначена велика кількість експертиз.

Про це у коментарі журналістам заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

"Триває розслідування. Призначена велика кількість експертиз. Я думаю, що згодом уже будуть точні результати експертиз, зокрема і гістологічної - це ще десь мінімум тиждень, і тоді вже можна буде сказати про певну версію, яка буде основною", - сказав Монастирський.

Зі свого боку директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко сказав журналістам, що в організмі Полякова виявлено метадон.

Читайте також: Що відомо про метадон, який спричинив смерть Полякова

"Детальніші відповіді про цю хімічну речовину, про час і можливий спосіб її потрапляння у його (Полякова - ред.) організм, про наслідки її потрапляння в організм дадуть тільки подальші дослідження експертів", - сказав Шевченко.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

Читайте також: Депутати Разумков і Батенко мають сумнів щодо природної смерті Полякова

Речниця Київської міської прокуратури повідомила, що за попередніми даними, Поляков помер унаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Речник МВС Артем Шевченко повідомив, що слідство розглядає дві версії смерті народного депутата.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Очолював підкомітет з питань дотримання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-