В організмі Полякова крім метадону знайшли димедрол - Єнін

В організмі Полякова крім метадону знайшли димедрол - Єнін

Укрінформ
Окрім метадону та алкоголю, в організмі померлого народного депутата Антона Полякова знайшли димедрол, який підсилює дію наркотиків.

Про це розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, повідомляє Укрінформ із посиланням на hromadske.

Він уточнив, метадон із димедролом називають «вуличним метадоном». Метою димедролу є посилення дію наркотичної речовини. У звичайній аптеці за звичайним рецептом це отримати неможливо.

«Тобто ми можемо з абсолютною впевненістю говорити, що це суміш, яка була здобута десь не в офіційній аптечній мережі», — резюмував Єнін.

Читайте також: Експерти виявили в організмі Полякова метадон - речник МВС

Він зазначив, що слідство ще триває, тому правоохоронці не можуть прокоментувати, звідки ця речовина потрапила в організм. 

Єнін каже, що правоохоронці наразі не знайшли доказів, що Полякова вбили.

«Водночас ми до цього часу не відкидаємо жодну з версій», — сказав посадовець.

Читайте також: Слідство у справі Полякова розглядає три версії – речник МВС

Він додав, що правоохоронці вже допитали співмешканку Полякова народну депутатку Анну Скороход, а також її помічника Руслана Джамбулатова, із яким депутат випивав перед смертю.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Речник МВС Артем Шевченко заявив, що в організмі депутата виявлено метадон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-