Порошенко нагородив 12 прикордонників

Порошенко нагородив 12 прикордонників

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко вручив 12 прикордонникам державні нагороди під час відвідування відділу прикордонної служби «Кодима» на Одещині.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

“За значний особистий внесок у справу охорони державного кордону, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, відродження військово-історичної спадщини та з нагоди Дня прикордонника глава держави відзначив 12 співробітників Державної прикордонної служби”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, орден “За мужність” ІІІ ступеня отримав полковник Владислав Побережник. Орденом Данила Галицького нагороджено підполковника Олексія Зоріна, полковника Віталія Лопату та полковника Руслана Цапюка. Ще 8 прикордонників отримали медалі “За військову службу Україні”, “За бездоганну службу” ІІІ ступеня та “Захиснику Вітчизни”.

Читайте також: Порошенко підписав указ про встановлення Дня прикордонника

Президент нагадав, що за мужність, виявлену в боях з російськими окупантами, більше 800 воїнів-прикордонників були нагороджені державними нагородами, з них двом присвоєно почесне звання Героя України.

Разом з тим Порошенко наголосив, що у запеклих боях з агресором 70 прикордонників віддали своє життя задля захисту України.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю Президент Петро Порошенко підписав указ про встановлення Дня прикордонника 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-