NewsOne просить Порошенка та Авакова втрутитись у ситуацію щодо блокування

NewsOne просить Порошенка та Авакова втрутитись у ситуацію щодо блокування

Відео
Укрінформ
Журналісти телеканалу NewsOne попросили президента Петра Порошенка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова втрутитись у ситуацію, пов'язану з блокуванням мовника.

За їхніми словами, це нахабне посягання на свободу слова.

Надвечір 3 грудня у Києві невідомі активісти мішками заблокували територію каналу NewsOne.

Згодом стало відомо, що протестувальниками є члени партії "Братство". За словами активістів, вони мають намір залишатися тут до тих пір, поки власник каналу колишній "регіонал" Євген Мураєв не попросить вибачення перед героями Небесної сотні.

Читайте також: Телеканал NewsOne блокують невідомі

У зв'язку з цим журналісти NewsOne звернулися до Порошенка та Авакова, аби ті відреагували на ситуацію. Відповідну заяву виголосила телеведуча Діана Панченко в прямому ефірі.

Телеканал News One / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

"Дорогі глядачі, наш телеканал заблоковано. Наші співробітники налякані, але ефір триває. Ми звертаємося до Президента України та міністра внутрішніх справ і вимагаємо взяти під особистий контроль факт нахабного посягання на свободу слова. І ще ми хочемо відкрито заявити псевдоактівістам, а головне їхнім кураторам : ми вас не боїмося, ми не зупинимо ефір. ми не перестанемо транслювати всі важливі події в нашій країні, як би на нас не тиснули", - зауважила журналістка.

Читайте також: Пікетувальники під NewsOne не збираються йти

Тим часом будівлю, де розміщується телеканал NewsOne, продовжують блокувати невідомі. Вони облаштовують побут та вже розпалили багаття.

Про це увечері 3 грудня повідомили на сайті телеканалу.

Згідно з повідомленням, під’їзди до NewsOne, як і раніше, заблоковано сітками і колючим дротом, розходитися учасники акції не планують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-