Поранений в Авдіївці офіцер ДСНС прийшов до тями, його готують до операції

Поранений в Авдіївці офіцер ДСНС прийшов до тями, його готують до операції

Укрінформ
Поранений в Авдіївці підполковник Дмитро Тритейкін прийшов до тями, його готують до операції у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Він (начальник державного пожежно-рятувального загону №15 підполковник Дмитро Тритейкін. - Ред.) прийшов до тями. Зараз його готують до операції", - зазначають у ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, о 21 год. 5 хв. 2 лютого був обстріляний район загальноосвітньої школи №2 та стадіон «Хімік» в Авдіївці, де розгорнуто пункт життєзабезпеченн. Під обстріл потрапив автомобіль ГУ ДСНС у Донецькій області, внаслідок чого водій Сергій Горбань загинув, а начальник державного пожежно-рятувального загону № 15 м. Авдіївка підполковник служби цивільного захисту Дмитро Тритейкін зазнав осколкового поранення у живіт. Він був доправлений до Авдіївської міської лікарні, прооперований та перевезений до реанімаційного відділення військового шпиталю у м. Покровськ. Потім його доправили до Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова.

Обстріли в районі Авдіївки не припиняються вже шостий день. 31 січня в місті оголошено надзвичайний стан у зв'язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрозу гуманітарної катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-