"Дніпровському стрільцю" оголосили підозру

Укрінформ
"Дніпровському стрільцю", котрий вбив двох поліцейських, оголосили підозру. Правоохоронцями призначено ще понад два десятки експертиз.

Про це інформував перший заступник глави Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян, передає Департамент комунікації Національної поліції України.

За словами Трояна, результати дактилоскопічного дослідження дали змогу встановити особу зловмисника. Експерти підтвердили збіг слідів відбитків пальців людини, яка знаходиться в лікарні під арештом, з дактилоскопічною картою, зробленою у 2003 році у Донецьку у зв’язку із засудженням Олександра Пугачова за скоєння злочину.

«Багато питань: Пугачов це чи не Пугачов? Це він. Дактилоскопія повністю підтверджує: це він», – зазначив Троян.

Він повідомив, що поліція вже допитала 37 свідків у цій справі. Процедуру впізнання зловмисника пройшли три свідки, які знаходилися на місці події і впізнали підозрюваного по фото. Призначено ще 23 експертизи, зокрема експертиза ДНК, ще одна дактилоскопічна тощо.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому статтею 348 Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця. Оперативні заходи тривають.

Фото: npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-