Прокуратура вимагає для мера Вишгорода застави в 10 мільйонів

Прокуратура вимагає для мера Вишгорода застави в 10 мільйонів

Укрінформ
У суді над мером Вишгорода Олексієм Момотом, спійманим на хабарі в 1 мільйон євро, сторона звинувачення просить про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 10 мільйонів гривень.

Про це прокурор заявив журналістам у Печерському районному суді Києва, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Прокуратура спільно з СБУ проводить весь комплекс негласних слідчих розшукових дій щодо документування та затримання осіб, які підозрюються у вчиненні особливо тяжкого злочину. Ми клопочемо про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - сказав прокурор.

Він додав, що сторона звинувачення також просить суд визначити для Момота можливість внесення застави у розмірі 10 млн грн.

Нагадаємо, працівниками прокуратури Київської області спільно з працівниками Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затриманий мер Вишгорода Олексій Момот, який разом із чотирма спільниками вимагав від представника будівельної фірми неправомірну вигоду в сумі 300 тис. дол., а також приміщення площею 4 тис. кв. м в новобудові.

Сьогодні, 16 квітня, Печерський райсуд Києва вирішує питання про обрання запобіжного заходу затриманому міському голові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-