Серед жертв терактів у Парижі українців немає

Серед жертв терактів у Парижі українців немає

Ексклюзив
Укрінформ
Серед жертв терактів у Парижі українців немає.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили в посольстві України у Франції.

«За попередньою інформацією, українців серед жертв терактів у французькій столиці немає. Посольство продовжує з’ясовувати ситуацію з місць трагедії», - зазначив співрозмовник агентства.

За його словами, представники українського посольства перебувають у тісному контакті з французькою владою. Посольство також відкрило «гарячу» телефонну лінію, на яку українці можуть повідомити інформацію про ситуацію. Зателефонувати можна за телефоном у Києві: +38 (044) 238-16-57, +38 (044) 238-17-77. В Посольстві України у Франції також працює цілодобова гаряча лінія: +33 (0) 143-060-737.

У зв’язку з уведеним надзвичайним станом посольство припинило роботу української школи, яка працювала щосуботи в Українському культурно-інформаційному центрі у Парижі.

Нагадаємо, що напередодні у французькій столиці сталася серія терактів. Частина з яких була скоєна терористами-смертниками. Основний удар терористи зосередили на півночі Парижа поблизу стадіону «Стад де Франс» та у східних районах міста. Загалом, згідно з офіційною інформацією, загинули понад 150 осіб, багато людей отримали поранення.

У країні уведено надзвичайний стан. Зачинені усі навчальні заклади. Лікарні працюють у посиленому режимі. Частина громадського транспорту, зокрема, рух на кількох лініях метро зупинено. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-