«Епіцентр» приєднався до програми єВідновлення

«Епіцентр» приєднався до програми єВідновлення

Укрінформ
Компанія «Епіцентр К» стала учасником державної програми з відбудови житла єВідновлення.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Укрінформ.

«Придбати товари за державною програмою єВідновлення для ремонту житла, пошкодженого внаслідок війни, можна у торгових центрах «Епіцентр» по всій Україні або в інтернет-магазині epicentrk.ua», - йдеться в повідомленні.

За інформацією компанії, картка єВідновлення, на яку зарахована державна допомога за програмою, прийматиметься на спеціальних брендованих касах у торгових центрах мережі. При здійсненні оплати на сайті відповідна позначка з’явиться після додавання товарів у кошик.

Крім того, в «Епіцентрі» обіцяють спеціальні умови та вигідні цінові пропозиції для учасників програми єВідновлення. Також партнерські банки – Sense Bank та Абанк – запропонують кешбеки при купівлі товарів у мережі «Епіцентр».

Читайте також: Уряд запускає процес компенсації за зруйноване житло – Шмигаль

Як повідомлялося, 10 травня стартував проєкт єВідновлення. Кожен громадянин, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, може подати заяву на отримання державної допомоги на поточний ремонт житла. У бізнесу, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла, є можливість приєднатися до програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-