Український бізнес може долучитись до програми єВідновлення

Український бізнес може долучитись до програми єВідновлення

Укрінформ
Відтепер у бізнесу, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла, є можливість підключитись до програми державної допомоги єВідновлення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що стати учасниками єВідновлення можуть компанії, які ведуть діяльність за такими категоріями та МСС-кодами: 1520: генеральні підрядники – житлове і торгове будівництво; 5211: магазини будівельних матеріалів та пиломатеріалів; 5231: магазини скла, фарби та шпалер.

Для участі в програмі уповноважена особа компанії має заповнити заявку на порталі Дія. Для цього потрібно перейти на порталі в «Послуги» - «Підприємництво» та обрати «Приєднатися до єВідновлення як бізнес» (посилання на підключення до програми).

Статус розгляду заяви можна буде відстежувати в реальному часі в кабінеті на порталі Дія. Повідомлення про приєднання до програми єВідновлення прийде на електронну пошту, зазначену уповноваженою особою.

Читайте також: До Реєстру пошкодженого та зруйнованого майна вже внесли понад 15 тисяч заявок – Шмигаль

Як повідомлялось, 10 травня стартував проєкт єВідновлення. Кожен громадянин, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії РФ, може подати заяву на отримання державної допомоги на поточний ремонт житла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-