Представника від «Євросолідарності» зареєстрували кандидатом у мери Харкова

Представника від «Євросолідарності» зареєстрували кандидатом у мери Харкова

Укрінформ
У Харкові депутата обласної ради від "Європейської Солідарності" Олександра Скорика зареєстрували кандидатом на посаду міського голови.

Про це у четвер, 30 вересня, кореспонденту Укрінформу повідомила член Харківської міської територіальної виборчої комісії Олександра Селезньова.

"Так, Олександр Скорик, висунутий кандидатом у мери Харкова на конференції партії "Європейська Солідарність", на ранок зареєстрований кандидатом у мери Харкова", - зазначила Селезньова.

Читайте також: Одному з кандидатів у мери Харкова відмовили у реєстрації

За її словами, зараз у списку зареєстрованих кандидатів на посаду мера Харкова є 8 осіб.

"Документи інших претендентів на посаду мера ще перевіряють (мова про самовисуванців - депутата Харківської міської ради від "Слуги народу" Аліну Мустафаєву та громадянина Сергія Раполова)", - додала Селезньова.

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, висунутий на конференції партії "Блок Кернеса - Успішний Харків", був зареєстрований кандидатом на посаду мера на виборах 31 жовтня 2021 року.

Читайте також: Штаб Терехова використовує сайт міськради Харкова для політреклами - ОПОРА

Депутат Харківської обласної ради від "Європейської Солідарності" Олександр Скорик, якого висунула конференція партії "Європейська солідарність", подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Харкова 28 вересня.

Станом на 29 вересня Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала 7 кандидатів у мери: секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, лідера харківської організації "Національний корпус" Костянтина Немичева, ексмера Харкова, ексголову Харківської ОДА Михайла Добкіна, депутата Харківської обласної ради (фракція "Опозиційна платформа - за життя") Валерія Говорова, депутата Харківської міськради від "Партії Шарія" Володимира Плетньова, ексдепутата Харківської міськради Дмитра Мариніна, підприємця Олександра Кондрусика.

У жовтні 2020 року на місцевих виборах Геннадій Кернес був втретє обраний мером Харкова. У ніч з 16 на 17 грудня 2020 року Кернес помер у берлінській клініці "Шаріте" від ускладнень, пов'язаних з коронавірусом.

Фото: facebook.com/SkorykOleksandr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-