Кандидат від «Євросолідарності» подав документи на участь у виборах мера Харкова

Кандидат від «Євросолідарності» подав документи на участь у виборах мера Харкова

Укрінформ
Депутат Харківської обласної ради від партії "Європейська солідарність" Олександр Скорик подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Харкова.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у Харківській міській територіальній виборчій комісії.

"Дійсно, Олександр Скорик, висунутий днями у кандидати на вибори мера Харкова на конференції обласної організації партії "Європейська солідарність", подав документи на реєстрацію у якості кандидата", - зазначили у виборчкомі.

Читайте також: Одному з кандидатів у мери Харкова відмовили у реєстрації

Документи розглядатимуть, згідно з законом, упродовж 5 днів.

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, якого висунула кандидатом на виборах міського голови Харкова конференція партії "Блок Кернеса — Успішний Харків", подав документи на реєстрацію у Харківську міську територіальну виборчу комісію.

Станом на 26 вересня Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала шість кандидатів у мери Харкова: лідера харківської організації "Національний корпус" Костянтина Немичева, ексмера Харкова, ексголову Харківської ОДА Михайла Добкіна, депутата Харківської обласної ради (фракція "Опозиційна платформа - За життя") Валерія Говорова, депутата Харківської міськради від "Партії Шарія" Володимира Плетньова, ексдепутата Харківської міськради Дмитра Мариніна, підприємця Олександра Кондрусика.

У жовтні 2020 року на місцевих виборах мером Харкова був втретє обраний Геннадій Кернес. У ніч з 16 на 17 грудня 2020 року Кернес помер у берлінській клініці Шаріте від ускладнень внаслідок коронавірусу.

Фото: facebook.com/SkorykOleksandr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-