Терехова зареєстрували кандидатом у мери Харкова

Терехова зареєстрували кандидатом у мери Харкова

Укрінформ
Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов офіційно зареєстрований у якості кандидата на посаду Харківського міського голови.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила член Харківської міської територіальної виборчої комісії Олександра Селезньова.

«На сьогодні Ігор Терехов, який напередодні подав документі до виборчої комісії як висуванець від партії «Блок Кернеса — Успішний Харків!», офіційно зареєстрований у якості сьомого за рахунком зареєстрованого кандидата на посаду Харківського міського голови», - зазначила Олександра Селезньова.

За її словами, Терехов також подав кандидатури двох довірених осіб.

Щодо того, чи зареєструють сьогодні кандидатом на вибори мера Харкова висуванця від партії «Європейська солідарність» Олексанра Скорика, то Олександра Селезньова відповіла: «Скоріше, завтра».

Як повідомляв Укрінформ, увечері 28 вересня документи на реєстрацію у якості кандидата-самовисуванця на пост мера Харкова подала депутат Харківської міської ради («Слуга народу») Аліна Мустафаєва. Вдень документи на реєстрацію подали секретар Харківської міської ради Ігор Терехов («Блок Кернеса- Успішний Харків!») та депутат Харківської обласної ради Олександр Скорик («Європейська солідарність»).

Станом на 26 вересня Харківська міська територіальна виборча комісія зареєструвала шість кандидатів у мери Харкова: лідера харківської організації «Національний корпус» Костянтина Немичева, ексмера Харкова, ексголову Харківської ОДА Михайла Добкіна, депутата Харківської обласної ради (фракція «Опозиційна платформа за життя») Валерія Говорова, депутата Харківської міськради від «Партії Шарія» Володимира Плетньова, ексдепутата Харківської міськради Дмитра Мариніна, підприємця Олександра Кондрусика.

Читайте також: Штаб Терехова використовує сайт міськради Харкова для політреклами - ОПОРА

У жовтні 2020 року на місцевих виборах Геннадій Кернес був втретє обраний мером Харкова: він набрав близько 60% голосів.

Вночі 17 грудня 2020 року Кернес помер у берлінській клініці Шаріте від ускладнень внаслідок коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-