ОПОРА назвала «карантинні» порушення під час виборів на Львівщині

ОПОРА назвала «карантинні» порушення під час виборів на Львівщині

Укрінформ
Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА у Львівській області фіксують випадки, коли члени виборчих комісій працюють без масок, а у приміщенні п’яти ДВК немає кабінок для голосування виборців, у яких виявили підвищену температуру.

Про це повідомляється на сайті ОПОРИ, передає Укрінформ.

«Члени ДВК №461866 у Львові не дотримувалися карантинних заходів, а саме вони були без масок. Після зауваження спостерігача ОПОРИ члени комісії надягнули маски. Члени ДВК №461254 в селі Опільсько попросили спостерігачів від партій проводити температурний скринінг для виборців», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Краматорську зафіксували ймовірний підкуп виборців - ОПОРА

Крім того, спостерігачі зафіксували, що у приміщенні дільниць №462111 (місто Львів), №460951 (село Раковець), №460128 (селище Олесько), №460177 (село Завидовичі), №460258 (село Новошичі) немає кабінок для голосування виборців, у яких виявили підвищену температуру. Натомість у селі Підбірці у приміщенні дільниці №460988 є окрема скринька для тих, у кого виявили температуру, з відповідним написом.

Читайте також: ОПОРА оприлюднила імена кандидатів, які продовжують агітацію в день виборів

Як повідомлялося, 25 жовтня в Україні проходять місцеві вибори. Українці обирають депутатів обласних, районних, сільських рад, а також селищних, сільських і міських голів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-