Підозрюваний у зв'язках з бойовиками екс-мер Торецька вийшов із СІЗО - волонтер

Підозрюваний у зв'язках з бойовиками екс-мер Торецька вийшов із СІЗО - волонтер

Укрінформ
Колишнього міського голову м.Торецьк (раніше - Дзержинськ) на Донеччині Володимира Сліпцова, якого підозрюють в участі в терористичній організації та в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, випустили із СІЗО, де він перебував від серпня минулого року.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила громадська активістка Ольга Решитилова.

"Екс-мер Торецька (колишнього Дзержинська) Володимир Сліпцов вчора не повернувся до своєї камери у Бахмутському СІЗО. Виявляється, Слов'янський міськрайонний суд звільнив Володимира Микитовича з-під варти. "Так, його вчора було звільнено і він без конвою вийшов із зали суду", - підтверджують нам в суді", - йдеться у повідомленні.

Решетилова також процитувала слова помічника судді про те, що звільнення Сліпцова відбулося "в рамках обміну".

Читайте також: Мера Торецька арештували без права застави

Волонтер нагадала, що Сліпцов до серпня 2016 року керував прифронтовим містом, був організатором так званого "референдуму" щодо створення фейкової республіки "ДНР, а крім того, організовував блокування техніки ЗСУ уже в 2015 і 2016 роках.

Вона також висловила занепокоєння тим, що звільнений екс-мер та його поплічники на місці можуть помститися місцевим мешканцям, які свідчили проти нього в суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-