Бобровська сказала, коли команда Саакашвілі піде з ОДА

Бобровська сказала, коли команда Саакашвілі піде з ОДА

Укрінформ
Виконувачка обов'язків голови Одеської облдержадміністрації Соломія Бобровська завершить службу в ОДА разом із членами команди Міхеїла Саакашвілі - чинними головами дванадцяти райдержадміністрацій - після офіційного призначення нового керівника ОДА.

Про це Бобровська заявила на зустрічі з журналістами, яку провела після чергової наради з керівництвом районів.

"Ми досі працювали у складі команди Міхеїла Саакашвілі й підемо у відставку як члени команди, як тільки буде призначено нового керівника Одеської облдержадміністрації. Не бачимо сенсу виконувати свої обов'язки в подальшому", - зазначила Бобровська.

У свою чергу голова Саратської РДА Михайло Лев додав: "Команда реформаторів опинилась у ситуації, коли відсутня воля депутатів обласної ради проводити в життя реформи в країні, немає підтримки і з боку центральної влади. З одного боку, бачимо в Україні десятки тисяч людей, які готові померти за Батьківщину, і таке, на жаль, стається на Сході, але з другого боку - керують Україною ті, хто не може перестати красти, і нам з такими не по дорозі. Тому й вирішили піти з керівних посад у райдержадміністраціях".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-