Москаль розповів, як у бійців АТО

Москаль розповів, як у бійців АТО "увели" виділену їм землю

Укрінформ
На Закарпатті продали землю, виділену учасникам АТО.

Про це на своєму офіційному сайті пише голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. 

"Оскільки земля знаходиться поза межами населених пунктів, її виділили не міські чи сільські ради, а управління Держгеокадастру. І коли учасники АТО прийшли оформляти документи, то виявили, що ділянки продані іншим особам. Причому за дуже дивною схемою. Аферисти купили фруктові дерева, які ростуть на ділянці, а потім подали в Держгеокадастр документи, що хочуть приватизувати землю під цими деревами, які виступають об’єктами нерухомості! І Держгеокадастр дійсно визнає дерева об’єктами нерухомості, продає землю і вносить про це відомості в єдиний земельний кадастр. Це повний абсурд, але так зроблено", - розповів Москаль.

Він також уточнив, що працівник Держгеокадастру, який здійснив таку оборудку, "втік на лікарняний, але його немає ні в лікарні, ні дома".

Голова Закарпатської ОДА зауважив, що цілком поділяє обурення ошуканих людей, але вплинути безпосередньо на Держгеокадастр не може, оскільки відомство напряму підпорядковується лише Києву.

"Тепер треба звертатися в правоохоронні органи, відкривати кримінальні провадження, скасовувати відомості в земельному кадастрі через суд і т.д., що займе купу часу. Причому, це далеко не єдина афера із землею на Закарпатті. За такою ж схемою приватизували величезні виноградники у Виноградівському районі, визнавши об’єктами нерухомості виноградні кущі. А у Воловецькому районі (де взагалі безземелля, одні лише гори) купу землі поза межами сіл віддали "лівим" студентам із Львівської та Івано-Франківської областей. Усе воно тільки тепер починає спливати, а я пожинаю плоди!" - наголосив Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-