США не виявили зловживань із військовою допомогою в Україні - Білий дім

США не виявили зловживань із військовою допомогою в Україні - Білий дім

Укрінформ
Адміністрація США не виявила жодних ознак зловживань зі зброєю, надану Україні та продовжує наполегливо працювати, щоби гарантувати Конгресу й американцям, що вся допомога використовується за призначенням.

Про це заявив у середу у Вашингтоні координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми не бачили жодних ознак того, що цього (відповідальності в Україні – ред.) немає, або щоби мала місце широкомасштабна корупція чи зловживання з боку української армії», - зауважив Кірбі.

Він підкреслив, що з американського боку відбувається пряма взаємодія з українською стороною щодо підзвітності в цьому питанні. З цією метою в Києві працюють фахівці зі США.

Читайте також: США розглядають із союзниками можливість конфіскації російських активів - Білий дім

«Українці розуміють нашу необхідність у підзвітності. Вони поділяють це, і вони дали зрозуміти, що готові працювати з нами над заходами підзвітності для всіх систем, які надаються»,- зауважив представник адміністрації Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, в Білому домі пообіцяли докласти всіх зусиль для того, щоби військова допомога Україні в умовах війни продовжувалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-