Кулеба доручив дипломатам активізувати роботу з просування Формули миру

Кулеба доручив дипломатам активізувати роботу з просування Формули миру

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-нараді з керівниками всіх закордонних дипломатичних установ України доручив дипломатам активізувати роботу як над зміцненням позицій країн, які вже беруть участь у втіленні Формули миру, так і над приєднанням нових держав і міжнародних організацій до цієї роботи.

Про це йдеться у повідомленні МЗС України, передає Укрінформ.

Зазначається, що міністр також наголосив на необхідності максимально активної дипломатичної та інформаційної роботи в іноземних столицях і штаб-квартирах для забезпечення високої уваги в медіа та політичному житті до російської агресії проти України.

“У попередні два роки ми досягли багатьох успіхів у просуванні українських наративів за кордоном... У січні 2024 року час додатково посилити інформаційну роботу та максимально забезпечити пріоритетність теми України в іноземних медіа і політиці”, – сказав Кулеба.

Читайте також: Першу у 2024 році розмову Кулеба провів з главою МЗС Індії

“Якщо ворог і скептики намагаються наростити зусилля, значить, ми наростимо власну роботу вдвічі. Маємо бути настільки ж активними в 24 році, як і 24 лютого. Активна інформаційна робота дозволить зберегти та посилити міжнародну підтримку України”, - підкреслив він.

Читайте також: «Це те, що зберігає життя»: Зеленський закликав надати Україні додаткове ППО

Учасники наради обговорили пріоритетні напрями та методи інформаційної роботи, обмінялися досвідом успішних медійних проєктів у країнах перебування, поділилися ідеями додаткового залучення українських громад і неурядових організацій, іноземних журналістів, експертів, митців, аналітичних центрів, бізнесу і лідерів думок.

Як повідомлялося, у відповідь на масовану ракетну атаку Росії 2 січня Дмитро Кулеба закликав партнерів вжити 5 кроків, зокрема прискорити надання систем ППО, надати безпілотники та далекобійні ракети, передати російські активи та ізолювати російських дипломатів.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-