Президент очікує від Верховної Ради критично важливих голосувань

Президент очікує від Верховної Ради критично важливих голосувань

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський цього тижня очікує від Верховної Ради критично важливих голосувань, зокрема, які стосуються підготовки початку переговорів з ЄС.

Як передає Укрінформ, про це він сказав у вечірньому зверненні.

«Провів тривалу нараду з главою уряду Денисом Шмигалем. Зокрема, щодо співпраці з партнерами, підготовки й нових рішень про підтримку нашої держави, про співпрацю з донорами", - зазначив очільник держави.

Відео: ОП

Він повідомив, що цього тижня очікує від Верховної Ради критично важливих голосувань. Це стосується і того, що від нас очікують у відносинах із кредиторами, і того, що Україна має зробити в межах підготовки початку переговорів з ЄС.

"Наш пріоритет – повна реалізація всіх тих рішень, які потрібні, щоб Україна виконала все необхідне на європейському напрямку. Віримо, що і Євросоюз виконає свою обіцянку Україні", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив із прем'єром Іспанії виконання Україною рекомендацій Єврокомісії

Він зазначив, що також обговорив із Прем'єр-міністром енергетичні питання, роботу уряду щодо енергетичної стійкості України, стабільності функціонування всіх наших систем.

"Завдяки зʼєднанню нашої енергосистеми з Європою маємо відповідну підтримку від сусідів – це важливо. Я дякую кожній країні, яка допомагає. І дякую кожній українській родині – усім, хто розуміє воєнні виклики, температурні, та ощадливо, раціонально споживає електрику", - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж найближчих днів Верховна Рада планує ухвалити низку важливих євроінтеграційних законопроєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-