Росія буде й надалі вбивати, бо пішла ва-банк - Подоляк

Росія буде й надалі вбивати, бо пішла ва-банк - Подоляк

Укрінформ
Міжнародні партнери розуміють природу розв’язаної Росією війни та наслідки, якщо вона буде неправильно фіналізована, тому підтримують Україну.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини» передає Укрінформ.

«Безумовно, Росія буде втрачати суб’єктність, і вона буде й надалі вбивати, бо вона пішла ва-банк. Ми з вами свідомі цього і не тільки ми. Це дуже добре, що і в США, та в європейських країнах розуміють природу сучасної Росії, природу війни як такої, наслідки, якщо ця війна буде неправильно фіналізована. Розуміють – і це дуже добре», - зазначив Подоляк.

Він підкреслив, що міжнародні партнери, надаючи фінансову підтримку нашій країні, інвестують у свою безпеку.

Читайте також: Подоляк: Переговори з Росією неможливі, бо вона хоче одного - капітуляції України

«Тобто вони інвестують не в зброю для України, вони інвестують у те, що Україна сьогодні прибере з глобального простору найбільшого донатора нестабільності – Російську Федерацію. Безмовно, сьогодні ти платиш за своє майбутнє, це я вже не про Україну, а про ці країни говорю. Це менша ціна, ніж якщо РФ буде продовжувати домінувати та фінансувати ті чи інші прояви агресії на різних континентах, на різних територіях», - додав радник керівника ОП.

Подоляк також зазначив, що зустріч президента США Джо Байдена і глави КНР Сі Цзіньпіна дала світові сигнал про важливість нового глобального порядку і діалогу замість протистояння, а Росію нарешті викреслили зі списку тих, хто впливає на світові процеси.

Читайте також: В ОП прокоментували зустріч Байдена і Сі

Як повідомляв Укрінформ, Подоляк заявив, що розмови про нібито неспроможність України до контрнаступу і втому світу від війни заохочують Росію до ескалації і продовження агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-