Зеленський про 2024 рік: Робимо все, щоб позиції України зберегли надійність

Зеленський про 2024 рік: Робимо все, щоб позиції України зберегли надійність

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у контексті візиту української делегації до Сполучених Штатів Америки подякував партнерам за розуміння українських потреб.

Як передає Укрінформ, про це Глава держава сказав у відеозверненні.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

«Продовжуємо працювати з нашими партнерами, передусім у Сполучених Штатах, щоб підтримка України зберігалася саме на тому рівні, який потрібен зараз. Я вдячний партнерам за розуміння українських потреб. Цими днями у Вашингтоні - українська делегація. Перша віцепремʼєрка Юлія Свириденко, керівник Офісу Андрій Єрмак, представники міністерства юстиції та наших команд, які просувають, зокрема, посилення санкцій проти Росії та використання заморожених активів Росії для підтримки нашої держави», - зазначив Зеленський.

Він повідомив про зустрічі з держсекретарем США та його командою, радниками з питань національної безпеки президента США та лідерів Франції, Німеччини, Великої Британії, представниками громадських сил Америки, керівниками міжнародних фінансових інституцій та агенцій із питань розвитку.

Читайте також: Єрмак у Вашингтоні: Україні потрібна зброя, більше систем ППО й санкції проти Росії

«Готуємо наступний рік. Буде непросто. Ми усвідомлюємо це. Але ми робимо все, щоб позиції України зберегли надійність. І найближчими тижнями запланована відповідна робота з європейськими та іншими нашими партнерами», - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок делегація України провела зустрічі з представниками американської влади, під час яких обговорила, в тому числі, питання подальшої підтримки України з боку Сполучених Штатів.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-