Данілов назвав блефом заяви шойгу про передачу білорусі «Іскандерів»

Данілов назвав блефом заяви шойгу про передачу білорусі «Іскандерів»

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов наголосив, що заяви міністра оборони рф сергія шойгу про нібито передачу білорусі комплексів "Іскандер-М", які можуть нести ядерні заряди, є блефом.

Таку думку він висловив під час дискусії “Україна перед обличчям зовнішніх викликів”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Що стосується ядерної зброї - чистий блеф російської федерації. У них є велике бажання якомога швидше вийти на перемовини і за нашими спинами домовлятися, щоб з ними сіли за стіл переговорів”, - сказав Данілов.

На його переконання, у росії хочуть вийти на переговори і "роблять усе можливе і неможливе, щоб все це відбулося, в тому числі й так званий ядерний шантаж”.

Читайте також: Данілов: Оприлюднені 12 кроків деокупації Криму - моє бачення, а не офіційний документ

“Якщо росія поставить саме боєголовки, тому що зараз там є засоби донесення, як сказав міністр оборони російської федерації, “Іскандер-М”, я можу сказати, що вони будуть і надалі пробувати нагнітати цю ситуацію”, - заявив секретар РНБО.

Водночас він наголосив, що важливими будуть результати майбутнього візиту до Китаю президента Франції Еммануеля Макрона.

Читайте також: Рішення росії про ядерну зброю в білорусі прямо загрожує європейській безпеці – Боррель

Як повідомлялося, міністр оборони росії сергій шойгу на селекторній нараді з керівним складом збройних сил країни доповів про оснащення військових частин білорусі комплексами "Іскандер-М", які можуть нести ядерні заряди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-