Данілов: Оприлюднені 12 кроків деокупації Криму - моє бачення, а не офіційний документ

Данілов: Оприлюднені 12 кроків деокупації Криму - моє бачення, а не офіційний документ

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що оприлюднені ним 12 кроків деокупації Криму - його особисте бачення, а не офіційний документ, та зазначив, що нині збираються думки, як має відбуватися деокупація півострова.

Про це він сказав під час дискусії “Україна перед обличчям зовнішніх викликів” у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Те, що стосується Криму... Я у Фейсбуці написав своє бачення, як я бачу ті процеси, які відбуваються. Журналісти чомусь взяли це все, що нібито вже є офіційний документ. І тут є така ситуація - це моє бачення, я би дуже хотів, щоб так відбувалося. Ми збираємо думки зараз всіх органів, які до цього дотичні, як воно має відбуватися”, - сказав Данілов.

Він зауважив, що “остаточний документ затверджується тільки указом Президента після голосування членами Ради нацбезпеки і оборони”.

Читайте також: Дизайн майбутнього Криму треба робити вже зараз

“Причому в нас набагато складніше, ніж у Верховній Раді, бо якщо у Верховній Раді 226 голосів, тобто половина, то в нас для того, щоб рішення було ухвалене, треба набрати 2/3 голосів від кількості членів, які на сьогодні є”, - додав секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше Данілов у Фейсбуці окреслив 12 кроків деокупації Криму, де, серед іншого, йдеться про покарання гауляйтерів та колаборантів, звільнення ув’язнених українців та кримських татар, демонтаж Кримського мосту та перейменування Севастополя на Ахтіар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-