Повоєнна відбудова і допомога Україні: Зеленський провів розмову з фон дер Ляєн

Повоєнна відбудова і допомога Україні: Зеленський провів розмову з фон дер Ляєн

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський та очільниця Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн обговорили активізацію безпекової допомоги українцям для боротьби з російськими загарбниками та питання повоєнної відбудови.

Також глава держави поінформував про заповнення Україною опитувальника про набуття статусу кандидата на членство в ЄС, повідомляє Укрінформ з посиланням та Твіттер-сторінку Зеленського.

«Поінформував президента Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєн про передачу заповненої анкети-опитувальника – важливий крок на шляху до членства в ЄС. Обговорили активізацію безпекової допомоги Україні у протидії російській агресії. Окрему увагу приділили повоєнній відбудові. Цінуємо підтримку ЄС», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Влада працює над планом післявоєнного відновлення України – ОП

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня Урсула фон дер Ляєн під час візиту до Києва офіційно передала Президенту Зеленському опитувальник, заповнення якого є необхідним кроком для надання Україні статусу кандидата на вступ в ЄС.

18 квітня Зеленський передав главі представництва ЄС в Україні Матті Маасікасу першу частину заповненої анкети-опитувальника для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-