Шмигаль: Мати справу з росією — це фінансувати тероризм і геноцид українців

Шмигаль: Мати справу з росією — це фінансувати тероризм і геноцид українців

Укрінформ
Візит президентів чотирьох країн Євросоюзу у Київську область свідчить про підтримку України на міжнародній арені. 

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі.

"Візит президентів чотирьох країн Євросоюзу на Київщину свідчить про міцну міжнародну коаліцію на підтримку України. І, сподіваюсь, переконає тих, хто сумнівається, в тому, що мати справу з росією — це фінансувати тероризм і геноцид українців", - написав він.

Шмигаль зазначив, що президенти країн ЄС побачили в Бородянці численні руйнування будинків та інфраструктури, розстріляні та спалені автівки, частина з яких мала напис «Діти».

Читайте також: Зеленський закликав світ терміново надати важке озброєння та літаки

"Говорили про необхідність запровадження масштабних санкцій, які допоможуть зупинити війну. Порушив питання невідворотної відповідальності агресора", - зауважив очільник уряду.

Він також наголосив на необхідності якнайшвидшого відновлення України і додав, що арештовані кошти та власність росії за кордоном мають піти на відбудову зруйнованої та пошкодженої інфраструктури нашої держави.

Візит президентів Естонії, Латвії, Литви та Польщі у Київську область // Фото: Шмигаль/Телеграм

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом із президентами Естонії Аларом Карісом, Латвії Егілсом Левітсом, Литви Гітанасом Науседою та Польщі Анджеєм Дудою відвідали зруйновані міста Київщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-