У листі ОБСЄ щодо «зобов'язань Києва» московські маріонетки видали бажане за дійсне - Гармаш

У листі ОБСЄ щодо «зобов'язань Києва» московські маріонетки видали бажане за дійсне - Гармаш

Укрінформ
Україна не брала на себе жодних зобов'язань письмово реагувати на подані у ТКГ "пропозиції" так званих представників ОРДЛО і на сьогоднішньому засіданні політичної підгрупи таких відповідей не давала.

Про це повідомив представник окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) у складі української делегації у тристоронній контактній групі Сергій Гармаш у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зазначив, що так звані представники ОРДЛО справді звернулися з листом до ОБСЄ, от тільки щодо "зобов'язань Києва" письмово відповідати на "документи ОРДЛО" московські маріонетки видали у ньому бажане за дійсне.

"Сьогодні відбулося засідання політичної робочої групи ТКГ. Жодних письмових відповідей на "документи" ОРДЛО Україна не давала", – написав Гармаш.

Читайте також: У Зеленського відреагували на «подобається - не подобається» щодо Мінських угод

Журналіст повідомив, що представник Росії Олексій Дмитрієвський наполягав на тому, що голова ОП Андрій Єрмак обіцяв, що Україна реагуватиме на всі пропозиції щодо врегулювання.

"Так ми й реагуємо. Ми готові обговорювати всі пропозиції, які перебувають у роботі ТКГ. Але домовленості про письмову форму таких реакцій – немає і не було. Читайте спільне комюніке за підсумками паризької зустрічі Н-4 – там про це жодного слова", – порадив представник України у ТКГ.

Підсумовуючи, він констатував, що "загалом Москва розчарована".

"Побачимо, що буде завтра на засіданні ТКГ", – підсумував Гармаш.

Читайте також: Наслідки великої війни з Україною можуть зруйнувати Росію як імперію – Гармаш

Як повідомлялося, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що на зустрічі радників лідерів Нормандського формату в Парижі 26 січня керівник ОП Андрій Єрмак нібито зобов'язався розглянути "пропозиції" так званих "представників" ОРДЛО щодо врегулювання ситуації на сході України.

Радник голови ОП Михайло Подоляк у коментарі Укрінформу заявив, що Єрмак та всі представники України дотримуються позиції, що переговори щодо врегулювання ситуації на сході потрібно вести лише з російською стороною, а не з маріонетковими утвореннями ОРДЛО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-