Депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту про Вищу раду правосуддя

Депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту про Вищу раду правосуддя

Укрінформ
Народні депутати на пленарному засіданні у середу, 14 липня, продовжать розгляд поправок до другого читання законопроєкту про перезавантаження Вищої ради правосуддя.

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Парламентарії мають намір проголосувати за проєкт закону №5068 "Про внесення змін до деяких законів України щодо порядку обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя", закінчивши розгляд поправок до нього. Напередодні було розглянуто 546 поправок із 747.

Після цього порядком денним передбачено розгляд у другому читанні законопроєкту №5069 "Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя".

Читайте також: Законопроєкт про діяльність АМКУ пройшов перше читання у Раді

Депутати також планують розглянути пропозиції Президента Володимира Зеленського до законів «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення затриманому, підозрюваному, обвинуваченому, засудженому права на отримання правової допомоги» (№2063) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» (№4535).

Окрім цього, порядок денний пленарного засідання передбачає розгляд у першому читанні законопроєктів №5660 "Про примусове виконання рішень" та №5002 "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-