Рада може ухвалити законопроєкт про олігархів на цій сесії - Корнієнко

Рада може ухвалити законопроєкт про олігархів на цій сесії - Корнієнко

Укрінформ
Верховна Рада може ухвалити в другому читанні президентський законопроєкт про деолігархізацію (№5599) на цій парламентській сесії за умови, якщо народні депутати не подадуть до нього великої кількості поправок.

Таку думку висловив перший заступник голови фракції "Слуга народу" у ВР Олександр Корнієнко під час брифінгу у парламенті, передає кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, якщо до нього (законопроєкту №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" – ред.) не буде подано великої кількості поправок, ми ухвалимо його в другому читанні на цій сесії", – сказав Корнієнко.

Читайте також: «Слуги народу» готові дати понад 200 голосів за законопроєкт про олігархів - депутатка

Як повідомляв Укрінформ, 2 червня Президент вніс на розгляд Верховної Ради законопроєкт №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)". Голова Верховної Ради Разумков прогнозував, що парламент до кінця сесії розгляне в першому читанні законопроєкт №5599.

Читайте також: Арахамія прогнозує більш як 240 голосів за проєкт закону про олігархів

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки на засіданні у середу, 30 червня, рекомендував парламенту ухвалити в першому читанні відповідний документ.

Сьогодні, 1 липня, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, ініційоване Президентом Володимиром Зеленським. Народні депутати планують розглянути на ньому і законопроєкт №5599.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-