Зеленський зробив для деолігархізації в рази більше, ніж його попередники – ОП

Зеленський зробив для деолігархізації в рази більше, ніж його попередники – ОП

Укрінформ
Володимир Зеленський за менш ніж два роки на посаді Президента зробив для деолігархізації України в рази більше, ніж будь-хто з його попередників.

Таке переконання висловили в Офісі Президента, передає Укрінформ.

«Для економічного процвітання та євроатлантичної інтеграції, заявленої не лише в Конституції, а насамперед в українському суспільстві, Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи. Дії Президента Володимира Зеленського говорять самі за себе: за менш ніж два роки каденції він зробив для деолігархізації в рази більше, ніж будь-хто з попередніх Президентів, без пафосних гасел і популізму», - зазначили в ОП.

Читайте також: У США закликають Зеленського продовжувати боротьбу з корупцією

Там додали, що Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху.

«Боротьба з олігархами лежить не виключно у площині кримінальної відповідальності. Це також створення умов в Україні, за яких бізнеси розвиватимуться в прозорому, конкурентному середовищі, а великі фінансові групи не зможуть домінувати на ринку, впливати на медіа та політичні рішення. Кожне справедливе рішення в цьому напрямку допоможе Україні стати сильною та по-справжньому незалежною державою. Ми невідступно рухатимемося на шляху реформування кожного сектора та зміцнення наших відносин, серед іншого і зі стратегічним партнером – США», - запевнили в Офісі Президента.

Читайте також: Закриття трьох проросійських каналів підтримують більшість українців - Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 1 березня заявив, що успішна судова реформа в Україні є каталізатором європейської та євроатлантичної інтеграції. Він висловив переконання, що найкращі у світі антикорупційні органи втрачають сенс, якщо корупціонери уникатимуть справедливого покарання в судах. І найкращі умови для залучення інвестицій не працюватимуть, якщо інвестор не зможе захистити свої інвестиції в українському суді. Крім цього, він наголосив, що забезпечення права громадян на чесний та незалежний суд - це базовий принцип. будь-якої демократичної держави.

18 лютого Президенту Володимиру Зеленському представили Стратегію розвитку органів правосуддя та конституційного судочинства на 2021-2023 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-