Програму діяльності Уряду доопрацювали з урахуванням пропозицій Ради — Шмигаль

Програму діяльності Уряду доопрацювали з урахуванням пропозицій Ради — Шмигаль

Укрінформ
Програма діяльності Кабінету міністрів України — структурований документ на понад 100 сторінок, в якому враховано зауваження та пропозиції парламентарів.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сказав у вечірньому ефірі телеканалу ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми пропрацювали цей документ спільно із комітетами. На сьогодні вже понад 100 сторінок структуровані, підготовлені з тими антикризовими заходами та тими баченням, яке мають парламентарії. Тому дійсно, перша програма вимагала доопрацювання, що і відбулося. Сьогодні є доопрацьований документ і ми спільно з парламентом, я сподіваюся, його розглянемо", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Уряд шукає гідного кандидата в очільники Міністерства культури – Шмигаль

Він зазначив, що коли уряд приступив до виконання своїх обов'язків, то одразу зіштовхнувся із такою проблемою, як пандемія коронавірусу.

"Ми програму писали під ту кризу, із якою зіштовхнулися, багато у чому не розуміючи, якими будуть наслідки кризи, куди ми рухаємося. І ми ставили для себе у першу чергу кризове завдання – рятувати життя, не дати впасти економіці. Ці речі були прописані у програмі", - наголосив він.

Прем'єр зазначив, що паралельно уряд напрацьовував механізми, які дозволили підтримати мікро- та малий бізнес, фінансового допомогти пенсіонерам та тим людям, які через карантин втратили роботу.

Читайте також: Пропозицій щодо доукомплектування Уряду наразі немає – спікер

Як повідомляв Укрінформ, уряд 13 квітня зареєстрував у Верховній Раді проєкт постанови №3330 "Про Програму діяльності Кабінету міністрів України". Кабмін затвердив її на своєму на позачерговому засіданні 2 квітня. 

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики 29 квітня ухвалив рішення направити на доопрацювання Програму діяльності уряду.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-