Пропозицій щодо доукомплектування Уряду наразі немає – спікер

Пропозицій щодо доукомплектування Уряду наразі немає – спікер

Укрінформ
Пропозицій щодо доукомплектування Кабінету міністрів, у якому низка посад залишаються вакантними, на сьогодні немає.

Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на сьогодні пропозицій від коаліції, які б були надіслані Прем’єр-міністру України, і подання від Прем’єр-міністра до Верховної Ради не заходило. Це відкрита інформація. Щойно така інформація з’являється, вона відразу публікується на сайті Верховної Ради України. Станом на сьогодні таких пропозицій немає", – зазначив спікер.

Читайте також: Разумков припустив, коли Рада може розглянути проєкт постанови про діяльність Кабміну

За його інформацією, був обраний "додатковий шлях щодо випробувального терміну для тих чи інших посадовців, щодо тих чи інших міністрів".

Водночас Разумков наголосив, що з юридичного погляду Кабінет міністрів є правомочним, оскільки понад дві третини міністрів призначені та виконують свої обов’язки.

Читайте також: Рада цього тижня не зможе взятися за гральний бізнес – Разумков

Як повідомляв Укрінформ, 4 березня Верховна Рада України затвердила склад нового Кабінету міністрів, який представив новий Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Наразі в уряді залишаються вакантними посади міністрів культури та інформаційної політики, енергетики та захисту довкілля, освіти та науки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-