Новий представник у Мінську жорстко представлятиме позицію Києва - Геращенко

Новий представник у Мінську жорстко представлятиме позицію Києва - Геращенко

Укрінформ
Представник України в Тристоронній контактній групі, призначений Президентом, буде високопрофесійним і патріотичним та жорстко представлятиме нашу позицію.

Про це написала перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні відбулося чергове засідання ТКГ. Україну в контактній групі сьогодні представляв радник Президента Руслан Демченко, який всі ці роки допомагає в супроводженні мінського процесу і роботи груп. Офіційний представник в ТКГ буде призначений і оголошений Президентом Порошенком, це буде високопрофесійний і патріотичний українець, який гідно і жорстко представлятиме нашу позицію (як це відбувається і зараз)", - зазначила Геращенко.

Як повідомлялося, представник України в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, другий президент України Леонід Кучма 2 жовтня у Мінську оголосив про завершення роботи в ТКГ.

Читайте також: На Банковій заявили, що з наступником Кучми у ТКГ ще визначаються

Перший заступник голови Верховної Ради, представник у гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко у спілкуванні з журналістами заявила, що назвати нового представника України в Тристоронній контактній групі має Президент України.

В Адміністрації Президента заявили, що питання щодо визначення кандидатури нового уповноваженого України у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей, поки опрацьовується. Про це йдеться у відповіді АП на інформаційний запит Укрінформу.

Фото: Ірина Геращенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-