Клімкін пропонує залучити Україну до безпекової співпраці в Європі

Клімкін пропонує залучити Україну до безпекової співпраці в Європі

Укрінформ
Під час робочого візиту до Таллінна міністр закордонних справ України Павло Клімкін презентував колегам перспективу залучення країн Східного Партнерства, і, зокрема, України, до безпекової співпраці в Європі.

Про це Клімкін заявив в інтерв'ю Укрінформу.

"Дуже важливим питанням, яке я вже презентував міністрам (для зустрічі в Таллінні - ред.), і про яке буду говорити далі, є залучення країн Східного Партнерства, зокрема України, до безпекової співпраці. Тут багато роботи, оскільки маємо російську пропаганду, постійну загрозу кібератак, необхідність постійно зміцнювати кордон та внутрішню безпеку. І ще безліч потреб, що дуже важливі в співпраці з Європейським Союзом", - сказав Клімкін.

Як відомо, Клімкін 7-8 вересня перебуває з робочим візитом в Естонській Республіці - країні, яка до кінця 2017 року головує у Раді ЄС.  

Читайте також: Клімкін обговорював із Габріелєм допомогу у відбудові Донбасу

8 вересня на запрошення глави зовнішньополітичного відомства Естонської Республіки Свена Міксера він візьме участь у робочому обіді міністрів закордонних справ держав-членів ЄС та держав-учасниць програми "Східне Партнерство".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-