Порошенко обговорив з Орбаном продовження санкцій проти РФ

Порошенко обговорив з Орбаном продовження санкцій проти РФ

Фото
Укрінформ
У рамках робочого візиту до м. Маастрихт (Нідерланди) Президент України Петро Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, під час якої обговорив продовження санкцій проти РФ.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"Сторони обмінялися думками з широкого спектру питань двосторонніх взаємин. Було домовлено активізувати двосторонній політичний діалог на всіх рівнях. Глава держави висловив вдячність уряду Угорщини за надання гуманітарної допомоги Україні у розмірі $3,6 млн та лікування українських військових, поранених у зоні АТО", - йдеться у повідомленні.

Фото: Михайло Палінчак.

Крім того, Порошенко високо оцінив підтримку Угорщини в питанні запровадження безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом, а також якнайшвидшої ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

"В контексті врегулювання конфлікту на Донбасі сторони обговорили перспективи продовження економічних санкцій проти Російської Федерації як ефективного інструменту забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності та суверенітету України над окупованими територіями", - зазначається у повідомленні.

Окрему увагу Порошенко і Орбан приділили посиленню регіональної співпраці у форматі "Вишеградська четвірка +1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-