На свято бойовики не вгамовуються: понад 40 обстрілів

На свято бойовики не вгамовуються: понад 40 обстрілів

Відео
Укрінформ
У День Незалежності України російські окупаційні війська вкотре нагадали про свою підступність та ворожість, 43 рази порушивши режим тиші. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямкупротивник з опівночі гатив з артустановок 122 мм калібру по Троїцькому та Луганському. Авдіївка, Світлодарськ та Невельське потерпали від мінометних обстрілів, в тому числі із забороненого 120 мм калібру, в районі Авдіївки зафіксовано понад три десятки пострілів з ворожих танків", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог теж застосував важку артилерію, випустивши близько ста двадцяти снарядів по Широкиному. По позиціях у Новогригорівці, Широкиному та Старогнатівці противник вів вогонь з мінометів 120 калібру, 82 мм калібр застосував по Мар’їнці та Красногорівці, гранатомети задіяв у Водяному, а в Новотроїцькому відкрив снайперський вогонь.

На Луганщині противник з важкої артилерії калібру 152 мм випустив півсотні снарядів по укріпленнях у Калиново-Попасному, Новозванівці, Жолобку та Новотошківську, ще півтора десятки калібру 122 мм застосував по Кримському. Неспокійно було і в Новоолександрівці, де ворог неодноразово відкривав вогонь з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької, у тому числі снайперської, зброї. В Золотому вогонь вівся з великокаліберних кулеметів. По позиціях в Кримському окупанти застосували танки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-