Порошенко в Парижі зустрінеться з главами держав та урядів

Порошенко в Парижі зустрінеться з главами держав та урядів

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко, який прибув до Парижа з дводенним візитом, проведе низку двосторонніх зустрічей з главами держав та урядів.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції, в неділю глава Української держави провів двосторонню зустріч з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Зустріч була закритою для преси.

Очікується, що в понеділок, 30 листопада, Глава держави виступить з промовою на міжнародній конференції ООН з питань клімату (СОР21), а також проведе низку двосторонніх зустрічей. Зокрема, програмою візиту передбачено зустрічі з президентом Фінляндії Саулі Нііністе, прем'єр-міністром Данії Ларсом Люкке Расмуссеном, президентом Європейської Ради Дональдом Туском та президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером.

Також відбудеться зустріч Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Крім того, плануються зустрічі українського президента з прем’єр-міністром В’єтнаму Нгуєном Тан Зунгом і прем'єр-міністром Греції Алексісом Ципрасом.

Зустріч із президентом США Бараком Обамою джерела Укрінформу поки не підтверджують.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко прибув до Французької Республіки з дводенним робочим візитом для участі у відкритті 21-ї Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (СОР21).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-