Туреччина визначилася з пріоритетами для інвестицій в умовах пандемії

Туреччина визначилася з пріоритетами для інвестицій в умовах пандемії

Укрінформ
Пріоритетними сферами для інвестицій у Туреччині - з огляду на зміни, що відбуваються через пандемію коронавірусу, - є харчова промисловість, цифрові технології та охорона здоров’я.

Про це заявила очільниця міністерства торгівлі Туреччини Рухсар Пекджан у Союзі торгових палат та товарних бірж, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Інвестиції у такі сфери як харчова промисловість, охорона здоров'я та цифрові технології, будуть пріоритетним у найближчий період. Ми маємо активізувати наші зусилля на цих напрямках», - зазначила Пекджан.

Читайте також: У Туреччині лікарі вже зробили понад мільйон тестів на коронавірус

Стосовно зовнішньої торгівлі вона пояснила, що через неможливість безпосередніх контактів міністерство започаткувало віртуальну платформу та використовує методи цифрового маркетингу, віртуальні ярмарки та електронні ринки.

«Ми почнемо з хімічної промисловості, потім будемо здійснювати наші торгові місії з США, Мексикою, Польщею у галузі кольорових металів, побутових товарів та пластикових виробів. На віртуальному ринку ми стартуємо із сільського господарства, далі продовжимо у сфері шкіряних виробів та взуття», - уточнила чиновниця.

Читайте також: Туреччина запустила масове виробництво апаратів ШВЛ

Вона додала, що в умовах коронавірусу більшої ефективності набуває використання залізничного транспорту.

Як повідомлялося, на підтримку своєї економіки в умовах пандемії COVID-19 Туреччина вже виділила 200 млрд лір, що дорівнює $28,7 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-