Україна і ЄС обговорили створення системи підтримки експорту – Микольська

Україна і ЄС обговорили створення системи підтримки експорту – Микольська

Укрінформ
Україна і Євросоюз обговорили питання створення для українських виробників системи підтримки експорту.

Про це заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська за результатами засідання у Брюсселі Комісії асоціації Україна-ЄС, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми також обговорили питання створення Європейським Союзом в Україні системи підтримки експорту. Йдеться про інституції з підтримки експорту, створення експортно-кредитного агентства, а також уніфікованого веб-порталу для українських експортерів», - розповіла вона.

Читайте також: Митний союз з ЄС: Єврокомісія взяла до уваги ініціативу Порошенка

Микольська також повідомила, що під час засідання сторони обговорили питання щодо укладання угоди про визнання технічних стандартів, приведення української системи санітарного і фітосанітарного контролю у відповідність до європейської.

«Результатом нашого засідання стало те, що ми отримали підтримку Єврокомісії з точки зору впровадження важливих для нас реформ. Також ми домовилися, що будемо далі більш об’ємно дивитися на нашу угоду і відкривати додаткові можливості, які пов'язані з угодою», - зазначила Микольська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-