У Чикаго відбудеться зустріч з президентом Світового конгресу українців

У Чикаго відбудеться зустріч з президентом Світового конгресу українців

Укрінформ
Українців і друзів України у Чикаго (США) запросили на захід за участі президента Світового конгресу українців (СКУ) Павла Ґрода, що відбудеться 19 травня та буде присвячений підтримці України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

На заході буде обговорено ефективні шляхи підтримки України в часі протистояння з російським агресором та стратегію наближення спільної Перемоги. 

Читайте також: Павло Ґрод, президент Світового конгресу українців

«Запрошуємо на зустріч з президентом Світового конгресу українців Павлом Ґродом. Павло – один із найефективніших лідерів СКУ та найдієвіших, в організації глобальної спільноти по всьому світі на допомогу Україні, а також для викриття та покарання Росії за її жахливі злочини», –  йдеться у запрошенні на сторінці Українського конгресового комітету Америки, відділення Іллінойс.  

Подія розпочнеться у п’ятницю о 19.00 в Українському інституті модерного мистецтва за адресою: 2320 W Chicago Ave, Чикаго, IL 60622, США. Вхід вільний. 

Нагадаємо, СКУ закликав зробити у Всесвітній день вишиванки, 18 травня, пожертву через ініціативу Unite With Ukraine на підтримку відважних захисників і захисниць України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-