СКУ закликав зробити пожертву на підтримку захисників України у День вишиванки

СКУ закликав зробити пожертву на підтримку захисників України у День вишиванки

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) закликав зробити у Всесвітній день вишиванки, 18 травня, пожертву через ініціативу Unite With Ukraine на підтримку відважних захисників і захисниць України. 

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив на своєму сайті.

У Конгресі наголосили, що вишиванка – це споконвічна броня та духовний оберіг українців. Багато синів та дочок України були вимушені змінити свої вишиванки на однострій збройних сил, адже сьогодні триває боротьба проти тих, хто хоче знищити все українське. Вдягаючи свої  вишиванки у цей день, СКУ просить згадати тих, завдяки кому українська культура, українська мова та Україна існує.

«Напередодні великого контрнаступу військові потребують вашої допомоги. У цей День Вишиванки закликаємо вас долучитися до ініціативи #UniteWithUkraine та зробити пожертву на користь захисників України. Ваші пожертви будуть використані для закупівлі найсучаснішого та найнеобхіднішого медичного забезпечення, яке рятуватиме життя українських військових», – йдеться в дописі.

Пожертви можна зробити тут і тут.

У СКУ нагадали, що Конгрес у рамках своєї ініціативи #UniteWithUkraine надав понад 40 мільйонів доларів допомоги Силам територіальної Оборони, ЗСУ та іншим структурам безпеки. Пожертви на допомогу було зібрано більш ніж у 70 країнах світу.

Як повідомляв Укрінформ, СКУ у рамках своєї ініціативи Unite With Ukraine допомагає відновити для логістичних потреб Сил тероборони ЗСУ 50 повнопривідних вантажівок ГАЗ-66, частина з яких уже виконує свої задачі в зоні ведення бойових дій та в тилових районах. 

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-