Український дитячий освітній центр на Кіпрі одночасно відвідали посли 16 країн

Український дитячий освітній центр на Кіпрі одночасно відвідали посли 16 країн

Фото, відео
Укрінформ
За ініціативи Посольства України в Республіці Кіпр посли п’ятнадцяти європейських країн і США відвідали Український дитячий освітній центр (простір) на Кіпрі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України в Республіці Кіпр Руслан Німчинський.

За його словами, відбулося емоційне та надзвичайно зворушливе спілкування топдипломатів з українськими дітьми, які з їхніми батьками знайшли комфортний прихисток на Кіпрі. Діти заспівали для поважних гостей «Червону калину».

Читайте також: На Кіпрі відкрили першу «Українську книжкову поличку»

«Посли, які вправно підспівували дітям українською, вручили малечі подарунки. Кожен з високих гостей отримав незабутні емоції та подарунки у відповідь», – розповів пан Німчинський.

Посольство України висловило глибоку вдячність за прекрасний захід кожному з послів, а також Уряду Республіки Кіпр, меру міста Піла Тео Панайідесу, кіпрському меценату Христодулосу Еллінасу, а також засновниці центру Анні Сушко та українській спільноті Obiimy Cyprus.

Нагадаємо, 24 лютого Посольство й українська громада Кіпру проведуть до річниці повномасштабного вторгнення рф низку заходів: спільну молитву, фотовиставки, кінопоказ та акції на підтримку України.

Фото: Ruslan Nimchynskyi / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-